04
Μαρ2018
0

Κατασκευή Ιστοσελίδων για το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020

Οι υπηρεσίες μας , Share this post

Στις 17 Μαρτίου 2016 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης για το ΕΣΠΑ 2014-2020.
Μέσα στις επιλέξιμες δαπάνες είναι και η κατασκευή ιστοσελίδας, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ, με 100% επιχορήγηση μέχρι τα 2000 ευρώ.

Το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ορίζει τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται ως φιλική για ΑΜΕΑ. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ιστοσελίδας διευκολύνει της πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας με εύκολο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο έχουν την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας. Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον Παγκόσμιο Ιστό της Κοινοπραξίας για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C) προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ.

Η SimpleNet.gr κατασκευάζει την ιστοσελίδα σας έχοντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η σελίδα σας να θεωρείται WCAG 2.0 compliant.

Οι ιστοσελίδες κατασκευασμένες με προσβασιμότητα σε ΑμΕΑ φέρουν ως επακόλουθο και κάποια πλεονεκτήματα που ωφελούν γενικά την σελίδα. Λόγω της απλής δομής τους είναι πολύ πιο εύχρηστες για όλους και αρκετά πιο γρήγορες στην φόρτωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + fifteen =