Webmail με το Roundcube – Διαχείριση Αλληλογραφίας – Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης

Κοινοποίηση:

Για να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε (browser) ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία:

1. Πληκτρολογήστε στον browser την διεύθυνση: http://webmail.domain.gr , όπου domain.gr η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας (π.χ. simplenet.gr) και πατήστε «enter» στο πληκτρολόγιο.

2. Στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να συνδεθείτε.

Στο πεδίο «Όνομα Χρήστη» εισάγετε το email σας, π.χ. infο@simplenet.gr
Στο πεδίο «Κωδικός Πρόσβασης» εισάγετε τον κωδικό σας.
Κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

3. Έχετε συνδεθεί και μπορείτε να διαχειριστείτε τα μηνύματά σας (δημιουργία και αποστολή νέου, ανάγνωση εισερχομένων και απεσταλμένων, κτλ).

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

1. Έχετε πλέον συνδεθεί και βρίσκεται στην αρχική σελίδα – «Εισερχόμενα». Κάντε κλικ στην πάνω δεξιά γωνία στις «Ρυθμίσεις».

2. Στην σελίδα που θα ανοίξει κάντε κλικ στο «Κωδικός Πρόσβασης» στην αριστερή στήλη «Ρυθμίσεις».

3. Στην νέα σελίδα συμπληρώστε τον νέο κωδικό σας και στα δύο πεδία: «Νέος κωδικός πρόσβασης» και «Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης». Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση».
Σας προτείνουμε να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Google: Δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Πλέον κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε στο Webmail για την διαχείριση της αλληλογραφίας σας θα εισάγετε τον νέο κωδικό.